Politika Privatnosti

Organizatori izložbe „SVETLANA KANA RADEVIĆ: Na periferiji poslijeratne arhitekture“, APSS Institut i Strategist d.o.o., poštujtu privatnost posetilaca naše veb stranice.

Ova Politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i čuvamo Vaše podatke kada posjetite našu veb stranicu www.kanaradevic.me. Molimo pažljivo pročitajte ovu Politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa uslovima ove Politike privatnosti, nemojte pristupati veb stranici.

Zadržavamo pravo da izmijenimo ovu Politiku privatnosti u bilo koje vrijeme i iz bilo kog razloga. Upozorićemo Vas na sve promjene ažuriranjem datuma naznačenom u Politici privatnosti. Sve promjene ili modifikacije stupiće na snagu odmah nakon objavljivanja ažurirane Politike privatnosti na veb stranici, a Vi se odričete prava na primanje posebnog obavještenja o svakoj takvoj promjeni ili modifikaciji.

Preporučujemo Vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti kako biste bili u toku sa novostima. Smatraće se da ste upoznati sa istom te da ste prihvatili promjene u bilo kojoj revidiranoj Politici ako nastavite da koristite veb stranicu nakon datuma objavljivanja izmijenjene verzije.

INFORMACIJE KOJE NAM PRUŽATE

Prikupljamo razne informacije koje nam pružate direktno. Na primjer, podatke prikupljamo od vas putem:

Informacije o Vama. Tipovi podataka koje prikupljamo direktno od Vas uključuju:

Lični podaci

Niste u obavezi da nam pružite lične podatke bilo koje vrste.

KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE

Mi koristimo Vaše podatke u različite svrhe, u zavisnosti od vrsta podataka koje smo prikupili od Vas i o Vama, kako bismo:

PRAVNI OSNOVI ZA KORIŠĆENJE VAŠIH INFORMACIJA

Pravni osnov za korišćenje vaših podataka kako je utvrđeno u ovoj Politici privatnosti je u skladu sa relevantnim zakonima u Crnoj Gori, kao i sa GDPR politikom.

TEHNOLOGIJE PRAĆENJA

Politika kolačića

Možemo da koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja na veb sajtu kako bismo pomogli u prilagođavanju veb stranice i poboljšanju Vašeg iskustva. Kada pristupite veb sajtu, Vaši lični podaci se ne prikupljaju korišćenjem tehnologije praćenja. Većina pretraživača je podrazumijevano podešena da prihvata kolačiće. Možete ukloniti ili odbiti kolačiće, ali imajte na umu da bi takva radnja mogla uticati na dostupnost i funkcionalnost veb stranice.

Analitika veb stranice

Google analitiku koristimo za analizu i praćenje korišćenja veb stranice od strane korisnika, određivanje popularnosti određenog sadržaja i bolje razumijevanje aktivnosti na mreži. Pristupanjem veb stranici pristajete na prikupljanje i upotrebu Vaših podataka od strane trećih strana. Preporučujemo Vam da pregledate njihovu politiku privatnosti i kontaktirate ih direktno za odgovore na određena pitanja. Imajte na umu da ne prenosimo lične podatke u Google analitiku.

VEB STRANICE TREĆIH STRANA

Veb sajt može sadržati linkove do drugih veb stranica i aplikacija od interesa, uključujući oglase i eksterne usluge, koje nisu povezane sa nama. Jednom kada ste koristili ove linkove za pristupanje trećim veb stranicama, sve informacije koje pružate ovim trećim stranama nisu obuhvaćene ovom Politikom privatnosti i ne možemo garantovati sigurnost i privatnost Vaših podataka. Prije posjete i pružanja bilo kakvih informacija bilo kojim nezavisnim veb stranicama, trebalo bi da se informišete o politikama i praksi privatnosti (ako postoje) treće strane odgovorne za tu veb stranicu i da preduzmete korake neophodne da po svom nahođenju zaštitite privatnost Vaših podataka. Nismo odgovorni za sadržaj ili prakse i politike privatnosti i bezbjednosti bilo koje treće strane, uključujući druge veb stranice, usluge ili aplikacije koje mogu biti linkovane sa naše veb stranice.

POLITIKA ZA DJECU

Ne prikupljamo svjesno informacije od djece mlađe od 13 godina niti vršimo prodaju usluga ovoj grupi ljudi. Ako saznamo da smo nenamjerno prikupili lične podatke o djeci mlađoj od 13 godina bez validne saglasnosti roditelja, preduzećemo razumne korake da ih izbrišemo što prije moguće. Ako znate da posjedujemo takve informacije, kontaktirajte nas.

ZADRŽAVANJE VAŠIH INFORMACIJA

Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe u koje se obrađuju. Vremenski okvir zadržavanja informacija zavisi od svrhe u koju smo ih prikupili i zašto ih koristimo i / ili koliko važeći zakoni nalažu.

OPCIJE U VEZI SA VAŠIM INFORMACIJAMA

Elektronska pošta i komunikacija

Ako više ne želite da dobijate elektronsku poštu od nas ili da Vam uopšte komuniciramo naše aktivnosti, kontaktirajte nas. Ako to želite da učinite kada je u pitanju komunikacija sa trećim stranama, morate direktno kontaktirati treću stranu.

Ako imate pitanja ili komentare u vezi sa ovom Politikom privatnosti, kontaktirajte nas

Datum ažuriranja: 15. april 2021. godine